Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 30 Localizare : Japan Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Ayumu vs Eyes Sam Noi 22, 2008 4:50 pm | |
| Ayumu-gandeste bine, din pacate nu are incredere in el, e dragut si e personajul principal (nu ca ar conta)
Eyes-misterios, ca si Ayumu gandeste foarte bine.
Il aleg pe Ayumu, ma atras mai mult decat eyes desi si el e un personaj dragut | |
|
Darky Rose
Numarul mesajelor : 579 Varsta : 30 Localizare : ~~here..and..there....in your mind~~ Joburi/Distractii : ~~school girl...or not?!...hmmm...just a teenage girl~~ Stare de spirit : ^^little darky^^ Data de inscriere : 20/11/2008
| Subiect: Re: Ayumu vs Eyes Sam Noi 22, 2008 4:50 pm | |
| Eu una il aleg pe Eyes....misterios, dragut, cu privirea mortala....yup he's my fav | |
|
Sir Integra Wingates Hell
Numarul mesajelor : 81 Joburi/Distractii : eleva,forumuri,net,sporturi,...etc Stare de spirit : schimbatoare Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: Ayumu vs Eyes Mier Dec 03, 2008 4:03 am | |
| deci pe care il preferati cel mai mult? pt mine este o alegere cam grea. la Ayumu imi place logica sa, felul in care rezolva toate misterele si dorinta de-i a ajuta pe Copii Blestemati. Este un personaj super. Nu-mi place ca este mereu complexat de ideea ca traieste in umbra fratelui sau, Kyotaka. Se insala, deoarece este unic, atat prin felul de a gandi, cat si prin sentimentele sale. Il prefer insa pe Eyes, mi se pare mult mai matur si imi place felul in care judeca diverse lucruri si situatii. Este un personaj bine realizat si gandit. In plus canta superb la pian ayumu: eyes: amandoi: | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ayumu vs Eyes | |
| |
|