Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 30 Localizare : Japan Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Misa Amane Joi Noi 20, 2008 6:54 pm | |
| Misa e unul dintre personajele principale pot spune acolo.Imi place pentru ca e copilaroasa, desi dupa hainele si doza mare de machiaj ai spune ca e pe invers.Pacat ca e naiva si cam prostuta.Eh...poate e din cauza faptului ca e prea moarta dupa Light. | |
|
Sir Integra Wingates Hell
Numarul mesajelor : 81 Joburi/Distractii : eleva,forumuri,net,sporturi,...etc Stare de spirit : schimbatoare Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: Misa Amane Mier Dec 03, 2008 3:50 am | |
| mie personajul Misa amane din animeul death note mi se pare copilaroasa(ca mine),dar nu ami place ca e inebunita dupa Light | |
|
Rio Takeuchi
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 29 Localizare : Japan-Nagano-ken Joburi/Distractii : hip-hop Stare de spirit : Yokatta! Data de inscriere : 03/02/2009
| Subiect: Re: Misa Amane Mar Feb 03, 2009 3:59 pm | |
| waw misa e cea mai tare din toate animeurile(ash fi vrut eo sa fiu dar e ocupat postul )oricum no cont.....e copilaroasa,s-ar sacrifica pentru Kira,e naiva shi prostuta,are o cariera de invidiat,are niste haine sooper(keva Gothic)i love it.....deke moolthe imi plac la ea.... | |
|