Misa Amane Admin
Numarul mesajelor : 202 Varsta : 30 Localizare : Japan Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 17/11/2008
| Subiect: Ce'ai face daca ai avea un death note? Joi Noi 20, 2008 6:54 pm | |
| Asi scire lume in el, normal! Nu cred totusi ca asi exagera precum Kira, din cand in cand asi incerca sa nu il prea folosesc. | |
|
Sir Integra Wingates Hell
Numarul mesajelor : 81 Joburi/Distractii : eleva,forumuri,net,sporturi,...etc Stare de spirit : schimbatoare Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: Ce'ai face daca ai avea un death note? Mier Dec 03, 2008 3:51 am | |
| Daca as avea un Death Note,probabil as face atac de cord sau as innebuni deoarece la atingerea sa l-as vedea pe Ryuk si m-as speria foarte rau incat ...cititi mai sus ca ma doboara lenea.Dar daca as reusi sa supravietuiesc,as scrie niste nume de criminali si jigodii din viata reala dupa care l-as arde pentru ca sa nu puna cineva mana pe el si sa faca atac de cord,sa innebuneasca sau sa foloseasca Death Note-ul.. | |
|
Rio Takeuchi
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 29 Localizare : Japan-Nagano-ken Joburi/Distractii : hip-hop Stare de spirit : Yokatta! Data de inscriere : 03/02/2009
| Subiect: Re: Ce'ai face daca ai avea un death note? Mar Feb 03, 2009 3:53 pm | |
| Putem vorbi usor despre moarte dar nu ne gandim ce s ar intampla daca unul dintre membrii familiei noastre ar fi mort.Daca as avea un Death Note probabil nu l as folosi pentru ca ma gandesc la sentimentele cunoscutilor si familiei celui ucis,cu toate ca pe acesta il urasc.Nu mi pace sa vad oameni suferind dar..cu toate acestea exista si cateva persoane care intr-adevar le-as ucide,chiar si cunoscand consecintele......Si da...Coyotee, acei "minuntati" oameni care canta acea "nemapipomenita" "muzica" merita sa fie scrisi in capul listei ..si sa fie omorati intr un mod brutal..si sadic | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce'ai face daca ai avea un death note? | |
| |
|