Numarul mesajelor : 202 Varsta : 30 Localizare : Japan Stare de spirit : crazy Data de inscriere : 17/11/2008
Subiect: Credeti ca Light a procedat corect? Joi Noi 20, 2008 6:53 pm
Oarecum a procedat bine.El intr-adevar tinea cu binele, aceasta este forma de dreptate pe care a ales-o.Totusi, vazand ca i se acorda atentie,ca e mai sus ca unii, cred ca a aparut acea superioritate, intr-un cuvant i s-a urcat la cap.
Sir Integra Wingates Hell
Numarul mesajelor : 81 Joburi/Distractii : eleva,forumuri,net,sporturi,...etc Stare de spirit : schimbatoare Data de inscriere : 22/11/2008
Subiect: Re: Credeti ca Light a procedat corect? Mier Dec 03, 2008 3:54 am
Normal ca Light a procedat corect!Parerea mea este ca cei care omoara si care fura ar merita si ei sa vada cum e moartea si sa sufere si ei dupa cat rau au pricinuit in aceasta lumea oamenilor nevinovati
Rio Takeuchi
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 29 Localizare : Japan-Nagano-ken Joburi/Distractii : hip-hop Stare de spirit : Yokatta! Data de inscriere : 03/02/2009
Subiect: Re: Credeti ca Light a procedat corect? Mar Feb 03, 2009 3:50 pm
da...a procedat bine,la inceput....deshi nu trebuia sa se foloseasca de Misa,shi...sa omoare toti acei agenti....a fost foare ingenios in folosirea carnetului.altii ar fi putut face altkeva....(cred k yo) .....oricum nuj sigur asha shi asha....